Over Solatube

Lees ons verhaal.

Wij, daglichtprofessional Techcomlight, zijn in 1992 benoemd tot distributeur van de Solatube daglichtbuis in de Benelux. We hebben het merk op zodanige manier ontwikkeld dat het anno 2019 algemeen wordt erkend als het beste kwaliteitsproduct in zijn soort. De innovatieve en energiezuinige Solatube daglichtsystemen kunnen geïnstalleerd worden van woning- tot utiliteitsbouw.

Solatube is niet alleen verkrijgbaar in de Benelux, het is het bekendste merk in de industrie wereldwijd! De redenen hiervoor zijn dat onze daglichtsystemen de beste materialen, de meest geavanceerde technologieën en de meest vooruitstrevende technieken gebruiken om producten te maken met de meeste daglichtopbrengst. In feite zijn in de afgelopen 25 jaar miljoenen systemen wereldwijd geïnstalleerd en we installeren er elke dag meer.

De producteigenschappen van Solatube worden erkend door verschillende keurmerken en certificaten, waaronder het FM keurmerk en CE-markering. Hieronder leest u er meer over.

Onze certificaten

FM | Solatube is trotse bezitter van het prestigieuze FM keurmerk. Het Solatube daglichtsysteem voldoet aan de regels van ‘FM Approved’. Het FM keurmerk garandeert dat het product objectief getest is en voldoet hiermee aan de hoogste internationale eisen op het gebied van veiligheid.

CE | Solatube is een CE-gemarkeerd product. De CE-markering geeft aan dat het voldoet aan de geldende regels volgende de Europese Verordering Bouwproducten. De prestatieverklaring is hier te downloaden. 

Waarom Solatube?

Waarom zou u iets anders kiezen!
Grote lichtopbrengst met relatief kleine diameter
Uitstekende thermische isolatiewaarden
Inbraakveilig
Uitstekende lichtkwaliteit en kleurweergave
Goede geluidsisolatie
Weert uv-straling
Eenvoudige installatie
Geen inkijk van buitenaf
Onderhoudsarm
Weinig tot geen aanpassingen aan constructie
Tot 20 meter verlengbaar
Esthetisch verantwoord

Hoe werkt het?

De originele Solatube daglichtbuis haalt het daglicht van buiten naar binnen. Een koepel met een relatief kleine diameter vangt het daglicht op. Een reflecterende buis met de beste technologieën zorgt ervoor dat het daglicht tot wel 20 meter verplaatst kan worden. Een smaakvolle afwerking creëert u met de plafondplaat. Deze armatuur aan uw plafond zorgt voor de diffuse verspreiding van het licht, ongeacht de stand van de zon!

Waar wordt het toegepast?

Solatube kan eigenlijk in iedere door u gewenste ruimte geplaatst worden. Van woning- tot utiliteitsbouw en van plat dak tot hellend dak, ongeacht de dakbedekking. Het is ook mogelijk om de Solatube in de zijgevel of in uw kelder te plaatsen.

Bekijk onze producten

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Techcomlight als bedrijf komt laagdrempelig en tegelijkertijd professioneel over. Ik ben tevreden, want het is simpelweg een briljant product. Door de juiste begeleiding en expertise die ze in huis hebben is een perfecte vertaling naar een goed verlichte ruimte gemaakt. Ze denken mee, zijn oplossingsgericht en mijn vraag is naar tevredenheid ingevuld. Er is precies geleverd waar ik op hoopte én meer!

Mariska Eigenaresse pand

Na het plaatsen van de Solatubes in de hal en in de slaapkamers, merkten wij een enorm verschil. De hoeveelheaid daglicht dat binnen kwam en alles verlichtte, was erg verrassend. In het begin moesten we zo wennen aan het vele licht dat we wel eens dachten dat de lichten nog niet uit waren gedaan.

Wij zijn erg tevreden met onze keuze. De service was ook goed!

Inge Huiseigenaresse

Iedere werkplek is voorzien van daglicht. Ik stond er sceptisch tegenover, maar het kantoorpersoneel ervaart het als prachtig licht wat natuurlijk aanvoelt en prettig werkt. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. De TechLED schijnt ook perfect automatisch bij.

Quint Sanders Magazijn manager

Dankzij de Solatubes is de ruimte op een milieuvriendelijke manier verlicht. De kunstverlichting hoeft minder vaak aan. Ik merk dat het daglicht prettig is voor de schapen en voor mij om in te werken.

Aart van den Brandhof Herder

Het resultaat is super. De Solatubes zijn strak afgewerkt en geven een zeer licht resultaat. Ook ’s avonds ziet het er mooi uit door de combinatie met de lampen.

Jan Folmer Eigenaar Manage de Nieuwe Heuvel 

In vergelijking met de traditionele daglichtkoepels hebben de Solatube daglichtsystemen een uniek voordeel met een bredere lichtinvalshoek en een brede toepasbaarheid. Het vermindert het energieverbruik en overtreft onze milieugerichte ontwerpdoelen. Uiteindelijk komt dit zowel de atleten als de toeschouwers ten goede.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.
Newsletter

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.