Over Solatube

Lees ons verhaal.

Wij, daglichtprofessional Techcomlight, zijn in 1992 benoemd tot distributeur van de Solatube daglichtbuis in de Benelux. We hebben het merk op zodanige manier ontwikkeld dat het anno 2020 algemeen wordt erkend als het beste kwaliteitsproduct in zijn soort. De innovatieve en energiezuinige Solatube daglichtsystemen kunnen geïnstalleerd worden van woning- tot utiliteitsbouw.

Solatube is niet alleen verkrijgbaar in de Benelux, het is het bekendste merk in de industrie wereldwijd! De redenen hiervoor zijn dat onze daglichtsystemen de beste materialen, de meest geavanceerde technologieën en de meest vooruitstrevende technieken gebruiken om producten te maken met de meeste daglichtopbrengst. In feite zijn in de afgelopen 25 jaar miljoenen systemen wereldwijd geïnstalleerd en we installeren er elke dag meer.

Bewezen kwaliteit

Klik op een logo voor meer informatie.

Waarom Solatube?

Waarom zou u iets anders kiezen!
Grote lichtopbrengst met relatief kleine diameter
Uitstekende thermische isolatiewaarden
Inbraakveilig
Uitstekende lichtkwaliteit en kleurweergave
Goede geluidsisolatie
Weert uv-straling
Eenvoudige installatie
Geen inkijk van buitenaf
Onderhoudsarm
Weinig tot geen aanpassingen aan constructie
Tot 20 meter verlengbaar
Esthetisch verantwoord

Hoe werkt het?

De originele Solatube daglichtbuis haalt het daglicht van buiten naar binnen. Een koepel met een relatief kleine diameter vangt het daglicht op. Een reflecterende buis met de beste technologieën zorgt ervoor dat het daglicht tot wel 20 meter verplaatst kan worden. Een smaakvolle afwerking creëert u met de plafondplaat. Deze armatuur aan uw plafond zorgt voor de diffuse verspreiding van het licht, ongeacht de stand van de zon!

Waar wordt het toegepast?

Solatube kan eigenlijk in iedere door u gewenste ruimte geplaatst worden. Van woning- tot utiliteitsbouw en van plat dak tot hellend dak, ongeacht de dakbedekking. Het is ook mogelijk om de Solatube in de zijgevel of in uw kelder te plaatsen.

Bekijk onze producten

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf in voor onze nieuwsbrief.

We gaan graag voorzichtig om met uw gegevens. Deze zullen volgens de privacyvoorwaarden behandeld worden. Uiteraard worden ze niet gedeeld met derden.